Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HEI ME MUUTETAAN

TÄSTÄ MIISUN SIVUILLE JOSSA LINKIT HEVOSTEN OMILLE SIVUILLE :) 

Omistajatar

► Michaela Milhoab "Miisu"

► ratsastuskokemusta koko ikä
► Pituutta 169cm, painoa n. 60kg ► kaksoiskansalaisuus (Englannin ja Suomen kansalainen)
► Hevosten lisäksi harrastaa salilla käyntiä ja valokuvausta ► opiskellut ratsuttajaksi
► 19-vuotias ► sinkku
► asuu yksin kaksiossa ► puhuu suomea ja englantia täydellisesti
► aloittanut autonasentajan koulutuksen ► opiskelee japanin kieltä

Miisu on englantilaissuomalainen, isänsä ollen englantilainen herrasmies ja äiti on kotoisin Suomesta.
Naisen alku on koko ikänsä ratsastanut, enimmäkseen ratsastuskoulussa, mutta myös koulukavereidensa hevosilla hieman tasokkaammin. Hevosten kanssa Miisu on päättäväinen ja palkitseva. Ratsastus on melko eleetöntä ja hevoset usein rentoja - tietenkin kaikilla on huonoja päiviä ja niin myöskään neidon ratsastus ole täysin virheetöntä. Tytön suurin ongelma taitaa olla kantapäiden nouseminen ylös ja käsien valahtaminen liian alas, joista tarvitsee muistuttaa melko useasti. Miisu osaa asiansa, mutta tarvitsee pieniä muistutuksia tavoistaan. Ajamisen taito kuuluu myös tytön varustukseen. Lännenratsastuskaan ei ole Miisulle tuntematonta - onhan tällä joskus lännenratsu ollut vuokrahevosena.

Miisu on hieman hiljainen aluksi, kuitenkin tutustumalla tytöltä saa aika hyviäkin vinkkejä välillä. Tyttö on välillä kärsimätön, mutta todella tarkka ja järjestelmällinen kaikesta. Kaappi on aina tiptop kunnossa ja varusteet miltei kiiltävät puhtauttaan. Harjakoppakin on järjestelty tarkasti, missä paikassa mikäkin harja on. Suitset kuuluvat aina olla niputettuna, kuolaimet pestynä ja satulassa puhtaat jalustimet ja huopa. Miisulle saattaapi maistua alkoholi liian useasti, mutta tallihommista ei luisteta baari-illankaan jälkeen! Miisu on äärettömän luottettava ystävä, mutta jos luottamuksen menettää, sitä ei hirveän helpolla takaisin saa.

Ulkonäöltään Miisulla on tiimalasin muotoinen vartalo, vaaleansiniset silmät ja melko lihaksikas runko. Tummanruskeat pitkät hiukset ovat yleensä kalanruodolla tai ranskalaisella letillä, mutta välillä myös nutturoita ja korkeita poninhäntiä löytyy tytön päästä laiskalla tuulella ollessaan. Tyttö pukeutuu melko siististi. Tallivaatekokoelma koostuu ratsastushousuista, tummista farkuista, mustista capreista ja collegehousuista, tummansinisistä, mustista ja harmaista topeista, mustista urheilurintaliiveistä sekä tummanruskeista johdpureista ja ratsastussaappaista. Tuulella ja sateella tytöllä on usein tummansininen tuulitakki tai heijastintakki päällään. Talvella päälle ilmestyy topparatsastushaalari, jotka ovat sinimustat. Miisu siis on melko tumma tyyppi vaatetukseltaan, vaikka kisoihin varustautuu yleensä puhtaan valkoisiin ratsastushousuihin, tummansiniseen takkiin, tummanruskeisiin saappaisiin, valkoisiin hanskoihin ja mustaan kypärään. Naisen alku ei ole koskaan meikannut, joten Miisun löytääkin usein luonnollisessa kuosissaan. Tytöllä on pienesti pisamia, jotka tulevat esille varsinkin kesäisin, Miisulla on muuten suhteellisen puhdas iho. 

Tavoitteita hevosille

©2020 ♦Miisun pikkupirut♦ - suntuubi.com